• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer Weesp

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Weesp

Haal met een personal trainer in Weesp het beste in jezelf naar boven door te kiezen voor de combinatie van sporten, bewegen en gezond eten. Met een personal trainer in Weesp weet je zeker dat je met deze persoonlijke begeleiding een stok achter de deur hebt om fitter te worden door lekker te bewegen, op je voeding te letten, goed uit te rusten en om, niet onbelangrijk, de juiste mindset te creëren om het allemaal vol te houden. Vitaal met Wouter houdt je gemotiveerd, zeker als denkt dat sporten moeilijk vol te houden is. Jij stelt namelijk zelf je doelen die je bereikt met een persoonlijk trainingsprogramma. Iedereen kan een personal trainer in Weesp inschakelen. Leeftijd speelt geen rol.

Personal trainer in Weesp voor sporten op maat

Personal trainer Weesp

Spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf gewoon lekkerder in je vel zitten. Wat zijn jouw persoonlijke doelen om actief en fitter te worden? Personal training in Weesp is een geschikte keuze voor mensen die het massale aspect van trainen in een sportschool niet zien zitten en behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Je personal trainer in Weesp biedt je die persoonlijke aandacht. Het is de beste manier om in je eigen tempo onder deskundige en persoonlijke begeleiding aan jouw doelen te werken.

Verstandig: een personal trainer bij revalidatie

Ben je aan het herstellen van een blessure of een medische ingreep en wil je niet te hard van stapel lopen? Neem dan geen risico door zelf te gaan trainen, maar kies voor een personal trainer in Weesp. Onder persoonlijke begeleiding trainen voorkom je dat je terugvalt of, erger nog, opnieuw geblesseerd raakt. Tijdens je revalidatie werken we in overleg met een fysiotherapeut met de juiste oefeningen aan je herstel. Tegelijkertijd kunnen we dan werken aan het verbeteren van je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie. Daar word je beter van!

Personal training in Weesp

Trainingsmogelijkheden bij Vitaal met Wouter

Wat zijn de mogelijkheden om met een personal trainer in Weesp te werken? Je kunt kiezen voor:

 • Privé personal Training: individuele training met je eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: je leert alles over wat gezonde voeding voor jou is. De ideale manier om met voeding te werken naar een gezond gewicht en een goede balans.
 • Small Group Training: met Small Group Training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij Revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Dat doen we altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Direct een afspraak maken met Vitaal met Wouter

Wil jij ook een personal trainer in Weesp inschakelen bij Vitaal met Wouter? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?