• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer Weesp

De juiste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Weesp

Leer gezond te leven door voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset te combineren met personal training in Weesp. Personal training door Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door beweging te combineren met een gezonde voeding. Door de gezamenlijke gestelde lichaamsdoelen te behalen, helpt Wouter jou om de beste versie van jezelf te worden. Team Vitaal werkt samen met verschillende disciplines om jou en iedereen, in alle leeftijden de optimale zorg en professionele begeleiding te kunnen bieden.

Personal trainer in Weesp voor sporten op maat

Personal trainer Weesp

Er zijn diverse redenen en mogelijkheden om een personal trainer in Weesp in te schakelen. Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg gewoon fitter voelen? Zoals gezegd kun je dan natuurlijk naar een sportschool gaan. Maar daar kom je terecht in een massale en drukke omgeving, waar geen ruimte is voor persoonlijke aandacht. Team Vitaal richt zich op het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.

Verstandig: een personal trainer bij revalidatie

Ben je geblesseerd geraakt, of heb je een medische ingreep achter de rug en wil je weer op een gezonde manier herstellen? Ook dan is personal training in Weesp mogelijk. Sterker nog; we adviseren je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een professional doe je tijdens het revalidatietraject gerichte oefeningen om de klachten te verminderen of weg te nemen. Personal Training bij revalidatie is erop gericht om tijdens je revalidatietraject niet achteruit te gaan, maar juist te verbeteren op het gebied van conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie.

Personal training in Weesp

Trainingsmogelijkheden bij Team Vitaal

Wat zijn de mogelijkheden om met een personal trainer in Weesp te werken? Je kunt kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en balans.
 • Small group training: geniet van vele voordelen die personal training biedt, maar dan in (een klein) groepsverband. Dat is niet alleen gezellig, maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan een small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen.

Direct een afspraak maken met Team Vitaal

Wil jij ook een personal trainer in Weesp inschakelen bij Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?