• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Voedingsadvies

Gezonde keuzes, een gezond lichaam, voel je geweldig! Het benadrukt het belang van gezonde keuzes maken voor een gezond lichaam en een geweldig gevoel.

unnamed (3)

Suppfood

Ik ben Jeannette, een gepassioneerde gewichtsconsulente van 37 jaar oud, met een missie om mensen op een gezonde en makkelijke manier te begeleiden. Als moeder van twee kinderen begrijp ik de uitdagingen die het dagelijks leven met zich meebrengt als het gaat om gezondheid en welzijn. Ik geloof dat een gezonde levensstijl draait om een evenwichtige aanpak, waarbij we niet alleen naar voeding kijken, maar ook naar beweging en ontspanning.

Wat doe ik?

Bij Suppfood combineren we de belangrijke aspecten van voeding, beweging en ontspanning. We kijken samen naar jouw behoeften, doelen en levensstijl, om een plan op maat te maken. Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ik help je graag bij het integreren van eenvoudige en voedzame maaltijden in je dagelijkse routine. Naast voeding leggen we ook de nadruk op beweging, omdat regelmatige lichaamsbeweging essentieel is voor een gezond en energiek leven. Bij mijn locatie heb je toegang tot onze trainingsruimte, waar je voor of na je consult gebruik kunt maken van de fiets, loopband of roeiapparaat. Bovendien kan ik je voorzien van oefeningen om sterker te worden en je algemene welzijn te verbeteren.

unnamed (2)
unnamed (1)

Mijn taak

Mijn taak is om je te begeleiden op jouw weg naar een gezonde levensstijl. Gezondheid omvat niet alleen voeding en beweging, maar ook ontspanning en het vinden van balans in ons drukke leven. Ik moedig je aan om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en stress te verminderen. Samen zullen we bespreken hoe je meer rust en harmonie kunt brengen in je dagelijkse routine. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken, jouw doelen te bereiken en een leven vol vitaliteit en welzijn te creëren. Neem gerust kijkje op mijn website en maak een afspraak voor een kennismaking.

    Heb je vragen?