• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Voedingsadvies

Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in een gezonde levensstijl. Je lichaam heeft energie nodig en dat kun je verkrijgen door het nuttigen van voedingsstoffen. Een persoonlijk voedingsplan  kan je levensstijl verbeteren en zorgen dat je lichaam op de juiste manier kan functioneren.

ontbijtgranen

Gezonde voeding

Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in je levensstijl. Je lichaam heeft energie nodig en dat kun je verkrijgen door het nuttigen van voedingsstoffen. Voeding bevat namelijk bouwstoffen die nodig zijn, zodat jouw lichaam op de juiste manier kan functioneren. Het herstel van het lichaam is ook erg belangrijk, zowel na een training als een revalidatie en zelfs na een dag werken. Ik kijk naar bestaande patronen maak daar aanpassingen die passen bij je werk en leven.

De juiste balans

De reden dat het veel mensen niet lukt een gezond eetpatroon vast te houden, ligt met name besloten in de emotionele rol die voeding heeft. Eten en drinken wordt ervaren als gezellig, zorgt voor afleiding en is bovenal natuurlijk erg lekker. Eten is echter voornamelijk bedoeld om je lichaam gezond te houden. Wij houden daarom rekening met beide aspecten, zodat er een juiste balans ontstaat.

jojo-effect-1-1024x681
DSC_5082-1024x683

Persoonlijke voedingsbegeleiding

Maar wat is dat nu precies gezonde voeding? Het internet staat vol met diëten, trucs en manieren om te werken naar een gezond gewicht. Het zijn er zoveel dat we meestal niet meer weten waar we moeten beginnen. Wij richten ons, anders dan de internetprogramma’s, op de mogelijkheden en niet op wat niet mag. Veel voedingsproducten worden snel weggezet als ongezond, terwijl dat in jouw geval helemaal niet zo hoeft te zijn.

Tarieven

Voedingsadvies

Volg een 12 weken programma

Het pakket bestaat uit

€ 150,- 

Voedingsadvies online

Volg een 12 weken programma

Het pakket bestaat uit

€ 120,- 

    Heb je vragen?