• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Weesp

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Weesp

Haal met personal training in Weesp het beste in jezelf naar boven door te kiezen voor de combinatie van sporten, bewegen en gezond eten. Met personal training in Weesp weet je zeker dat je door de persoonlijke begeleiding een stok achter de deur hebt om je fitter te gaan voelen door lekker te bewegen, op goede voeding te letten, goed te herstellen en de juiste mindset te creëren om dat vol te houden. Vitaal met Wouter helpt je daarbij. Denk je dat het moeilijk is om het sporten vol te houden? Dat valt reuze mee, want jij stelt zelf je doelen, die je realiseert met behulp van een persoonlijk trainingsprogramma. Personal training bij Team Vitaal is geschikt voor iedereen. Je leeftijd is onbelangrijk!

Personal Training in Weesp voor sporten op maat

Personal training Weesp

Spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf gewoon lekkerder in je vel zitten. Wat zijn jouw persoonlijke doelen om actief en fitter te worden? Personal training in Weesp is een geschikte keuze voor mensen die het massale aspect van trainen in een sportschool niet zien zitten en behoefte hebben aan persoonlijke aandacht. Personal training in Weesp bij Team Vitaal biedt je die persoonlijke aandacht. Het is de beste manier om in je eigen tempo onder deskundige en persoonlijke begeleiding aan jouw doelen te werken.

Verstandig: personal training bij revalidatie

Ben je aan het herstellen van een blessure of een medische ingreep en wil je niet te hard van stapel lopen? Neem dan geen risico door zelf te gaan trainen, maar kies voor personal training in Weesp. Onder persoonlijke begeleiding trainen voorkomt dat je terugvalt of opnieuw geblesseerd raakt. We werken dan in overleg met een fysiotherapeut en met de juiste oefeningen aan je herstel.

Prettige bijkomstigheid is dat we dan zonder risico’s te nemen kunnen werken aan het verbeteren van je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie. Daar word je beter van!

Personal trainer Weesp

Personal training mogelijkheden in Huizen

Je kunt met personal training in Huizen bij Team Vitaal kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en goede balans.
 • Small group training: met Small group training geniet je van de voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Direct een afspraak maken voor personal training in Weesp

Wil jij ook personal training in Weesp proberen bij Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?