• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer Muiden

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Muiden

Kies jij ook voor een personal trainer in Muiden voor de combinatie van sporten, bewegen en gezond eten? Kies dan voor Vitaal met Wouter. Want alleen zo stap je op een gezonde manier over op een gezond en vitaal leven. Je personal trainer in Muiden helpt je voldoende te bewegen, goede te eten en goed te herstellen. En vooral: hij zorgt dat jij de juiste mindset krijgt om fit te worden. Je personal trainer in Muiden van Vitaal met Wouter haalt gegarandeerd het beste in je naar boven. Moeilijk? Nee hoor, jij stelt zelf je doelen en die realiseer je aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma dat je onder begeleiding van je personal trainer in Muiden uitvoert. Personal training is geschikt voor iedereen van alle leeftijden.

Personal Training in Muiden voor jou!

Personal trainer Muiden

Wat zijn jouw doelen om fitter te worden? Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Er is van alles te bedenken om te kiezen voor een personal trainer in Muiden. Dat is vooral een juiste keuze als je trainen in een drukke sportschool niet ziet zitten. Zeker als jij een steuntje in de rug nodig hebt. Lekker sporten met een personal trainer betekent dat je in een kalm tempo onder professionele en persoonlijke begeleiding werkt aan de doelen die je zelf stelt.

Revalideren met een personal trainer

Een personal trainer in Muiden kan je ook begeleiden tijdens het revalideren. Het is de verstandige manier om aan je herstel te werken na een blessure of operatie. In overleg met een fysiotherapeut werken we met de juiste oefeningen aan je herstel.

Daarnaast helpt je personal trainer in Muiden je tijdens je revalidatie tegelijkertijd ook met het verbeteren van je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie. Daar word je letterlijk beter van!

Personal trainer in Muiden

Personal training mogelijkheden in Muiden

Waarvoor kun je kiezen met een personal trainer in Muiden bij Vitaal met Wouter?

 • Privé personal Training: individuele training met je eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: je leert alles over wat gezonde voeding voor jou is. De ideale manier om met voeding te werken naar een gezond gewicht en een goede balans.
 • Small Group Training: met Small Group Training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij Revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Dat doen we altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Maak nu een afspraak met Vitaal met Wouter

Wil jij ook verantwoord sporten met een personal trainer in Muiden? Neem dan contact met Vitaal met Wouter door te bellen met 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?