• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Diensten

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding helpen wij jou graag in je zoektocht naar een beter vitaler leven. Wij helpen iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan.

DSC_5082-1024x683

Personal training

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg iets beter voelen? In een ruimte zonder andere sporters? Dan is personal training écht iets voor jou. Wij bieden jou een professionele begeleiding en help je daarmee om de beste versie van jezelf te worden.

Small group training

Met small group training geniet je van alle voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is niet alleen gezellig maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.

trainen-groep-mensen-1024x683
foto ouderen

Small group training senioren

Met small group training voor senioren geniet je van een personal training gericht op senioren. Gezelligheid en beweging staan voorop! Samen met de andere gaan jullie samen richting een persoonlijk doel.

Small group training LVB

Een gezellige maar ook actieve training gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Door een small group training wordt er gesport in kleine groepen met vrienden en/of familie. Zo kunnen mensen met een LVB toch actief bezig zijn met sporten en hun gezondheid.

foto lvb
DSC_5132-1024x681

Fysiotherapie

Met fysiotherapie behandelen we het bewegend lichaam bij klachten, preventief, post- ok en revalidatie. Stan Limburg van Vitalfysio is onze Bachelor geschoolde fysiotherapeut. Stan beschikt over jarenlange ervaring door  nauw samen te hebben gewerkt met ouderencentra, (top)sportcentra en heeft veel kennis op het gebied van handtherapie en orthopedie.

Voedingsadvies

Professionele begeleiding door een gediplomeerd voedingsconsulente. Leer hoe je een duurzame levensstijl ontwikkeld. Jeannette Wesstein van Suppfood is onze gewichtsconsulente. Sinds 2017 is zij gediplomeerd gewichtsconsulente en heeft zij talloze mensen geholpen met het behalen van een persoonlijke doelstelling.

VYTAL_screenshot_marketing_19_web
IMG_0632-2-scaled

Inbody lichaamsanalyse

Met de InBody lichaamsanalyse kunnen we nauwkeurig de lichaamssamenstelling meten. Hierdoor kan de verandering en resultaat in de lichaamssamenstelling ingezien worden.

    Heb je vragen?