• Privé personal training
  • Samenwerking met een fysiotherapeut
  • Wouter is je vaste trainer
  • Gecertificeerd
  • Privé personal training
  • Samenwerking met een fysiotherapeut
  • Wouter is je vaste trainer
  • Gecertificeerd

Diensten

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding help ik je graag in je zoektocht naar een beter vitaler leven. Ik help iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen. Hiervoor bied ik verschillende diensten aan. Bekijk hieronder een overzicht van de diensten.

DSC_5082-1024x683

Personal training

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg iets beter voelen? In een ruimte zonder andere mensen? Dan is personal training écht iets voor jou. Ik bied je een professionele begeleiding en help je daarmee om de beste versie van jezelf te worden.

Duo training

Met duo training kan je met z’n twee tegelijk sporten met persoonlijke begeleiding. Samen afvallen of juist samen spiermassa opbouwen? Dat is mogelijk bij de duo training van Vitaal met Wouter.

DSC_5154-1024x681
trainen-groep-mensen-1024x683

Small group training

Met small group training geniet je van alle voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is niet alleen gezellig maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.

Small group training senioren

Met small group training voor senioren geniet je van een personal training gericht op senioren. Gezelligheid en beweging staan voorop! Samen met de andere gaan jullie samen richting een persoonlijk doel. Dit werkt motiverend en scheelt in de kosten.

foto ouderen
foto lvb

Small group training LVB

Een gezellige maar ook actieve training gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Door een small group training wordt er gesport in kleine groepen met vrienden en/of familie. Zo kunnen mensen met een LVB toch actief bezig zijn met sporten en hun gezondheid.

Online voedingsbegeleiding

Met online voedingsbegeleiding ga je online de uitdaging halen op het gebied van voeding. Je wordt begeleid door een gediplomeerd voedingsconsulente. Jeannette Wesstein verzorgd de online voedingsbegeleiding. Sinds 2017 is zij gediplomeerd voedingsconsulente en heeft zij talloze mensen geholpen met het behalen van een persoonlijke doelstelling.

VYTAL_screenshot_marketing_19_web
IMG_0632-2-scaled

Inbody lichaamsanalyse

Met de InBody lichaamsanalyse kunnen we nauwkeurig de lichaamssamenstelling meten. Hierdoor kan de verandering en resultaat in de lichaamssamenstelling ingezien worden.

Voedingsbegeleiding

Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in je levensstijl. Je lichaam heeft energie nodig en dat kun je verkrijgen door het nuttigen van voedingsstoffen. Voeding bevat namelijk bouwstoffen die nodig zijn, zodat jouw lichaam op de juiste manier kan functioneren. Het herstel van het lichaam is ook erg belangrijk, zowel na een training als een revalidatie – en zelfs na een dag werken.

jojo-effect-1-1024x681
DSC_5132-1024x681

Training bij revalidatie

In samenspraak met een professional zal er personal training plaatsvinden, waardoor je tijdens je revalidatietraject niet achteruit gaat en/of juist verbetering aanbrengt in conditie, spierkracht, stabiliteit, je lichaamsgewicht en coördinatie.

    Heb je vragen?