• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Diensten

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding helpen wij jou graag in je zoektocht naar een beter vitaler leven. Wij helpen iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan.

DSC_5154-1024x681

Personal training

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg iets beter voelen? In een ruimte zonder andere sporters? Dan is personal training écht iets voor jou. Wij bieden jou een professionele begeleiding en help je daarmee om de beste versie van jezelf te worden.

Fysiotherapie

Met fysiotherapie behandelen we het bewegend lichaam bij klachten, preventief, post- ok en revalidatie. Stan Limburg van VitalFysio is onze Bachelor geschoolde fysiotherapeut. Stan beschikt over jarenlange ervaring door nauw samen te hebben gewerkt met ouderencentra, (top)sportcentra en heeft veel kennis op het gebied van handtherapie en orthopedie.

WhatsApp Image 2021-10-18 at 15.27.19
unnamed (3)

Voedingsadvies

Jeannette Wesstein van Suppfood is onze gediplomeerde gewichtsconsulente. Gezonde keuzes, een gezond lichaam, voel je geweldig! Het benadrukt het belang van gezonde keuzes maken voor een gezond lichaam en een geweldig gevoel.

Small group training

Met small group training geniet je van alle voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is niet alleen gezellig maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.

IMG_0115
IMG_0122

Small group training senioren

Met small group training voor senioren geniet je van een personal training gericht op senioren. Gezelligheid en beweging staan voorop! Samen met de andere gaan jullie samen richting een persoonlijk doel.

    Heb je vragen?