• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Diensten

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding helpen wij jou graag in je zoektocht naar een beter vitaler leven. Wij helpen iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen. Hiervoor bieden wij verschillende diensten aan.

DSC_5154-1024x681

Personal training

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg iets beter voelen? In een ruimte zonder andere sporters? Dan is personal training écht iets voor jou. Wij bieden jou een professionele begeleiding en help je daarmee om de beste versie van jezelf te worden.

Small group training

Met small group training geniet je van alle voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is niet alleen gezellig maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.

Personal trainer
DSC_5094 (2)

Voedingsadvies

Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in een gezonde levensstijl. Je lichaam heeft energie nodig en dat kun je verkrijgen door het nuttigen van voedingsstoffen. Een persoonlijk voedingsplan  kan je levensstijl verbeteren en zorgen dat je lichaam op de juiste manier kan functioneren.

Fysiotherapie

Met fysiotherapie behandelen we het bewegend lichaam bij klachten, preventief, post- ok en revalidatie. Stan Limburg van Vitalfysio is onze Bachelor geschoolde fysiotherapeut. Stan beschikt over jarenlange ervaring door  nauw samen te hebben gewerkt met ouderencentra, (top)sportcentra en heeft veel kennis op het gebied van handtherapie en orthopedie.

WhatsApp Image 2021-10-18 at 15.27.48
shutterstock_578023552

Small group training senioren

Met small group training voor senioren geniet je van een personal training gericht op senioren. Gezelligheid en beweging staan voorop! Samen met de andere gaan jullie samen richting een persoonlijk doel.

Inbody lichaamsanalyse

Met de InBody lichaamsanalyse kunnen we nauwkeurig de lichaamssamenstelling meten. Hierdoor kan de verandering en resultaat in de lichaamssamenstelling ingezien worden.

IMG_0632-2-scaled

    Heb je vragen?