• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Muiderberg

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Muiderberg

Wil je op een verstandige manier sporten, bewegen en misschien ook afvallen? Kies dan voor personal training in Muiderberg? Dat is een verstandige manier om over te stappen op een gezond en vitaal leven. Met personal training in Muiderberg combineer je voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset op een verstandige manier. Personal training in Muiderberg doe je natuurlijk bij Team Vitaal om het beste in jezelf naar boven halen. De doelen die jij stelt vormen de leidraad voor een gericht trainingsprogramma. Personal training in Muiderberg is geschikt voor iedereen, jong en oud.

Personal training in Muiderberg voor jou!

Personal training Muiderberg

Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Er kunnen vele redenen zijn om te starten met personal training in Muiderberg. Sporten in een sportschool is niet voor iedereen een fijne keuze. Je bent daar redelijk anoniem bezig zonder de persoonlijke aandacht die je wellicht wenst. Personal training in Muiderberg door Team Vitaal biedt dan uitkomst. Je sport dan in een rustig tempo, zonder andere mensen, onder professionele en persoonlijke begeleiding aan de doelen die je zelf stelt.

Ook personal training bij revalidatie

Wist je dat het ook heel verstandig is om personal training in Muiderberg te doen als je moet revalideren na een blessure of een medische ingreep? In samenspraak met een fysiotherapeut werken we met gerichte oefeningen aan je herstel.

Daarnaast is personal Training in Muiderberg bij revalidatie tegelijkertijd ook gericht op het verbeteren van je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie. Dat is toch een win-win-situatie?

Personal trainer revalidatie Muiderberg

Personal training mogelijkheden in Muiderberg

Met personal training in Muiderberg bij Team Vitaal kun je kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: je leert alles over wat gezonde voeding voor jou is. De ideale manier om met voeding te werken naar een gezond gewicht en een goede balans.
 • Small group training: met small group training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Maak nu een afspraak voor personal training in Muiderberg

Wil jij ook lekker sporten en bewegen met personal training in Muiderberg door Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?