• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Muiden

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Muiden

Kies met personal training in Muiden voor de combinatie van sporten, bewegen en gezond eten. Dat is een verstandige manier om over te stappen op een gezond en vitaal leven. Met personal training in Muiden combineer je voldoende beweging, goede voeding, goed herstel en de juiste mindset om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Team Vitaal haalt met personal training in Muiden het beste in jezelf naar boven. Moeilijk? Nee hoor, jij stelt zelf je doelen en die realiseer je aan de hand van een persoonlijk trainingsprogramma. Personal training in Muiden is geschikt voor iedereen van alle leeftijden.

Personal Training in Muiden voor jou!

Personal Training Muiden

Wat zijn je doelen om fitter te worden? Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Er is van alles te bedenken om te kiezen voor personal training in Muiden. Dat is vooral een goede keuze als trainen in een sportschool niet jouw ding is. Dat is wellicht te anoniem voor je, terwijl je juist gebaat bent bij persoonlijke aandacht. Personal training in Muiden door Team Vitaal biedt je de oplossing. Personal training betekent sporten in een kalm tempo onder professionele en persoonlijke begeleiding aan de doelen die je zelf stelt.

Ook personal training bij revalidatie

Personal training in Muiden is ook verstandig bij revalidatie. Het is de perfecte manier om aan je herstel te werken na een blessure of een medische ingreep. In overleg met een fysiotherapeut werken we met de juiste oefeningen aan je herstel. Daarnaast is personal training in Muiden bij revalidatie tegelijkertijd ook gericht op het verbeteren van je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie. Daar word je beter van!

Personal training bij revalidatie

Personal training mogelijkheden in Muiden

Met personal training in Muiden bij Team Vitaal kun je kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met je eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: je leert alles over wat gezonde voeding voor jou is. De ideale manier om met voeding te werken naar een gezond gewicht en een goede balans.
 • Small group training: met small group training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Dat doen we altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Maak nu een afspraak voor personal training in Muiden

Wil jij ook personal training in Muiden proberen bij Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?