• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Laren

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Laren

Zoek je een personal trainer voor personal training in Laren? Dat is een verstandige keuze, want zo zorg je op een actieve manier voor een gezond en vitaal leven door het combineren van voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset. Voor personal training in Laren ga je naar Team Vitaal. Team Vitaal biedt je persoonlijke en professionele begeleiding om het beste in jezelf naar boven halen. De doelen die jij daarbij stelt zijn de leidraad. Iedereen is welkom voor personal training in Laren. Actief bezig zijn met Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door sporten en bewegen te combineren met gezond eten.

Personal Training in Laren voor jou!

Personal training Laren

Er zijn vele redenen denkbaar om te kiezen voor personal training in Laren. Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Veel mensen kiezen dan om naar een sportschool te gaan. Maar niet iedereen vindt dat prettig. Het sporten is daar tamelijk anoniem zonder de persoonlijke aandacht die je wenst. Met personal training in Laren door Team Vitaal kies je voor sporten waarbij je in een rustig tempo, zonder andere mensen, onder professionele en persoonlijke begeleiding werkt aan de door jou gestelde doelen.

Personal training bij revalidatie

Personal training in Laren werkt ook heel goed als je moet revalideren na een blessure of een medische ingreep. In samenspraak met een fysiotherapeut doen we gerichte oefeningen om je klacht(en) te doen afnemen of weg te nemen. Personal training in Laren bij revalidatie is er ook op gericht om tijdens je revalidatie je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie te verbeteren.

Personal trainer laren

Personal training mogelijkheden

Waarvoor kun je kiezen met personal training in Laren bij Team Vitaal?

 • Personal training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: je leert alles over wat gezonde voeding voor jou is. De ideale manier om met voeding te werken naar een gezond gewicht en een goede balans.
 • Small group training: met small group training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Maak nu een afspraak voor personal training

Wil jij ook lekker sporten en bewegen met personal training in Laren door Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?