• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Huizen

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Huizen

Met personal training in Huizen leer je gezond te leven door het combineren van voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset. Voor personal training in Huizen ga je naar Team Vitaal. Zo krijg je de beste professionele begeleiding bij het sporten en bewegen en haal je het beste in jezelf naar boven door het behalen van vooraf gezamenlijk gestelde lichamelijke doelen. Mensen van alle leeftijden zijn van harte welkom om zich voor personal training in Huizen te laten begeleiden. Actief bezig zijn met Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door sporten en bewegen te combineren met gezond eten. Wij begeleiden je met personal training in Huizen graag met het behalen van je doelen voor een fit en vitaal leven.

Personal Training in Huizen voor jou!

Personal training huizen

We kunnen vele redenen bedenken waarom je een personal trainer in Huizen kunt inschakelen. Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Daarvoor kun je dus een sportschool bezoeken. Nadeel daarvan is dat je terechtkomt in onpersoonlijke omgeving, waar je nauwelijks persoonlijke aandacht krijgt. Met personal training in Huizen door Team Vitaal werk je in een rustig tempo in een ruimte, zonder andere mensen, onder professionele begeleiding aan je persoonlijke doelen.

Personal training bij revalidatie

Heb je een blessure (gehad) of heb je een medische ingreep achter de rug en wil je op een verantwoorde manier herstellen? Ook dan is personal training in Huizen een goede keuze. Sterker nog; we adviseren je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een professional doe je gerichte oefeningen om de klacht(en) te verminderen of weg te nemen. Personal training in Huizen bij revalidatie is erop gericht om tijdens je revalidatietraject te verbeteren op het gebied van conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie.

Personal trainer Almere

Personal training mogelijkheden in Huizen

Je kunt met personal training in Huizen bij Team Vitaal kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en goede balans.
 • Small group training: met small group training geniet je van de voordelen die personal training biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Direct een afspraak inplannen met Team Vitaal?

Spreekt sporten en bewegen met personal training in Huizen door Team Vitaal je aan? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?