• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Bussum

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Bussum

Leer gezond te leven door voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset te combineren met personal training in Bussum bij Team Vitaal. Met personal training door Wouter krijg je professionele begeleiding bij het sporten en bewegen en haal je het beste in jezelf naar boven door het behalen van vooraf gezamenlijk gestelde lichamelijke doelen. Iedereen van jong tot oud, kan zich voor personal training in Bussum laten begeleiden. Trainen met Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door sporten en bewegen te combineren met gezond eten. Team Vitaal helpt je met personal training in Bussum graag in je zoektocht naar een fit, lekker en vitaal bestaan.

Personal training Bussum

Missie van Team Vitaal

Team Vitaal heeft een samenwerking met behandelaars op het gebied van beweging, voeding, coaching en fysiotherapie.

Mijn missie is om, zowel het fysieke als het mentale aspect in balans te krijgen. Dit draagt bij aan een goede gezondheid. Herstellen, verbeteren en behouden van dat balans is mijn uitgangspunt.

Personal training door een ervaren trainer

Door de vele jaren ervaring in de fitnessbranche heb ik een eigen visie opgebouwd. Een belangrijk onderdeel van die visie is dat persoonlijke aandacht voor de klant voorop moet staan. Veel sportscholen hebben vooral aandacht voor het in beweging brengen en houden van hun klanten. Wij weten dat dat niet de belangrijkste reden is waarom de meeste mensen gaan sporten. Mensen willen zich graag lekker voelen: fris van lijf en leden! Door uitsluitend sporten te focussen, kan vermoeidheid toeslaan. Dat werkt mijns inziens averechts. Als personal trainer in Bussum heb ik aandacht voor het complete plaatje, dus naast sporten ook voor de gehele vitaliteit en het welbevinden.

Personal training Bussum

Personal training mogelijkheden in Bussum

Onderstaand een kort overzicht van de mogelijkheden van personal training in Bussum met Team Vitaal.

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: Wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en balans.
 • Small group training: met small group training geniet je van vele voordelen die personal training biedt, maar dan in (een klein) groepsverband. Dat is niet alleen gezellig, maar scheelt ook in de kosten.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Personal training in Bussum voor jou!

We kunnen vele redenen bedenken waarom je een personal trainer in Bussum kunt inschakelen. Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Daarvoor kun je dus een sportschool bezoeken. Nadeel daarvan is dat je terechtkomt in onpersoonlijke omgeving, waar je nauwelijks persoonlijke aandacht krijgt. Met personal training in Bussum door Vitaal met Wouter werk je in een rustig tempo in een ruimte, zonder andere mensen, onder professionele begeleiding aan je persoonlijke doelen.

Persoonlijk voedingsplan

Gezonde voeding is belangrijk bij het nastreven van een gezonde en vitale levensstijl. Afvallen betekent bijvoorbeeld niet dat je minder moet eten. Je lichaam heeft energie nodig om te kunnen werken, sporten en nadenken. Door het eten van de juiste voedingsstoffen kun je dat voor elkaar boksen. Goede voeding heeft de broodnodige bouwstoffen waardoor jouw lichaam goed kan functioneren. Ook het herstel van je lichaam na het sporten is erg belangrijk, zowel na een training als na een revalidatie – zelfs na een dag werken!

Wat is gezonde voeding?

Op internet vind je veel diëten en andere manieren om een gezond gewicht te bereiken. Het zijn er zoveel dat je niet mee weet waarmee je moet starten. Wij doen dat een stuk overzichtelijker. Bij Team Vitaal bekijken we wat je wel mag eten in plaats van wat je niet mag eten. Veel voedingsproducten worden snel weggezet als ongezond, terwijl dat voor jou helemaal niet hoeft te zijn. Dat maakt sporten, bewegen en afvallen met personal training in Bussum zo leuk om te doen.

Gratis kennismakingsgesprek

Om je een personal training programma in Bussum op te stellen doen we eerst een gratis kennismakingsgesprek met daarbij een meet- en weegsessie. We bespreken jouw doelen en wensen en de bijbehorende mogelijkheden om die te realiseren. Ook doen we een meet- & weegsessie om een beeld te krijgen van je huidige gezondheid. Zo weten we wat nodig is om jouw plannen te verwezenlijken. Uiteindelijk besluiten we samen welk programma het beste bij je past. Uiteraard is een kennismaking geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Plan dus gerust een afspraak in wanneer het jou het beste uitkomt.

Personal training bij revalidatie

Heb je een blessure (gehad) of heb je een medische ingreep achter de rug en wil je weer op een gezonde manier herstellen? Ook dan is personal training in Bussum mogelijk. Sterker nog; we adviseren je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een professional doe je gerichte oefeningen om de klacht(en) te verminderen of weg te nemen. Personal Training in Bussum bij revalidatie is erop gericht om tijdens je revalidatietraject te verbeteren op het gebied van conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie.

Direct een afspraak inplannen met Team Vitaal?

Spreekt sporten en bewegen met personal training in Bussum door Team Vitaal je aan? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website.

  Heb je vragen?