• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal training Blaricum

De beste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Blaricum

Kies met personal training in Blaricum voor een gezond en vitaal leven door voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset op een verstandige manier met elkaar te combineren. Voor personal training in Blaricum ga je naar Team Vitaal. Team Vitaal staat garant voor professionele begeleiding bij sporten en bewegen om zo het beste in jezelf naar boven halen. Dat doen we aan de hand van door jou gestelde lichamelijke doelen. Jong en oud is welkom voor personal training in Blaricum. Actief bezig zijn met Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door sporten en bewegen te combineren met gezond eten.

Personal Training in Blaricum voor jou!

Personal training Blaricum

Er zijn vele redenen denkbaar waarom je een personal trainer in Blaricum kunt inschakelen. Wil je spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, fysieke klachten verminderen óf wil je je gewoon lekkerder en fitter voelen? Daarvoor kun je natuurlijk naar een sportschool gaan. Maar daar sport je in een relatief onpersoonlijke omgeving, waar nauwelijks persoonlijke aandacht voor je is. Met personal training in Blaricum door Team Vitaal kies je voor sporten waarbij je in een rustig tempo in een ruimte, zonder andere mensen, onder professionele begeleiding werkt aan je persoonlijke doelen.

Personal training bij revalidatie

Personal training in Blaricum is ook een verstandige keuze bij revalidatie. Heb je een blessure (gehad) of heb je een medische ingreep achter de rug? Dan adviseren we je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een fysiotherapeut doen we gerichte oefeningen om je klacht(en) te doen afnemen of weg te nemen. Personal Training in Blaricum bij revalidatie is erop gericht om tijdens je revalidatie je conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie te verbeteren.

Personal trainer Blaricum

Personal training mogelijkheden in Blaricum

Je kunt met personal training in Blaricum bij Team Vitaal kiezen voor:

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en goede balans.
 • Small group training: met Small group training geniet je van de voordelen die personal training je biedt, maar dan in groepsverband. Dat is gezellig, het scheelt in de kosten en je werkt gezamenlijk aan een persoonlijk doel.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Maak nu een afspraak voor personal training in Blaricum

Wil jij ook lekker sporten en bewegen met personal training in Blaricum door Team Vitaal? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier op de website.

  Heb je vragen?