• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Verhuur praktijkruimtes

Praktijktuimes te huur in Almere bij Team Vitaal.

Professionele Praktijkruimtes te Huur bij Team Vitaal

Ben je op zoek naar een inspirerende en goed uitgeruste praktijkruimte? Team Vitaal nodigt gepassioneerde professionals uit om onze praktijkruimtes te huren en deel uit te maken van ons gedreven team, op ZZP-basis.

Ontdek hieronder meer over onze beschikbare kamers:

Praktijkruimte 1:
Stap binnen in een volledig uitgeruste ruimte van 12 vierkante meter, inclusief een InBody 270 weegschaal. Deze kamer is beschikbaar op maandag, dinsdagavond, woensdagmiddag en avond, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. We zoeken iemand die perfect past binnen ons multidisciplinaire team, bestaande uit personal trainers, fysiotherapeuten en een gewichtsconsulent.

Praktijkruimte 2:
Een eveneens volledig ingerichte ruimte van 12 vierkante meter, voorzien van een Manumed Optieel 222 behandelbank. Deze kamer is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdagavond, donderdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Ook hier zijn we op zoek naar een geschikte aanvulling op ons diverse team van professionals.

Aanvullende voorzieningen:
Naast de praktijkruimtes heb je toegang tot onze gedeelde faciliteiten, zoals de keuken, wachtkamer en toiletten. Geniet van onbeperkte koffie en thee voor zowel jou als je klanten. Personaliseer je ruimte met raambestickering en maak reclame op onze tv.

Flexibele Verhuur:
Of je nu een hele dag, een dagdeel of zelfs fulltime wilt huren, onze praktijkruimtes zijn flexibel beschikbaar. De prijs is bespreekbaar en wordt in overleg vastgesteld.

Belangrijk: Als ZZP’er met een eigen bedrijf behoud je jouw autonomie. Je kunt profiteren van het bestaande klantenbestand en de mogelijkheid tot samenwerking met andere professionals. We stimuleren nauwe samenwerkingen tussen alle huurders, wat resulteert in een multidisciplinaire samenwerking die alle professionals ten goede komt.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@vitaalmetwouter.nl en ontdek hoe Team Vitaal jou kan ondersteunen bij het creëren van een professionele en inspirerende omgeving voor jouw praktijk. We kijken ernaar uit om samen te groeien en succesvolle samenwerkingen aan te gaan.

    Heb je vragen?