• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer in Almere

De juiste beweging, voeding, herstel en mindset met personal training in Almere

Leer gezond te leven door voldoende beweging, verantwoorde voeding, goed herstel en de juiste mindset te combineren met personal training in Almere. Personal training door Team Vitaal houdt in dat we samen de juiste inzichten toepassen door beweging te combineren met een gezonde voeding. Door de gezamenlijke gestelde lichaamsdoelen te behalen, helpt Wouter jou om de beste versie van jezelf te worden. Team Vitaal werkt samen met verschillende disciplines om jou en iedereen, in alle leeftijden de optimale zorg en professionele begeleiding te kunnen bieden.

Personal trainer Almere

Missie van Team Vitaal

Mijn missie is om, zowel het fysieke als het mentale aspect in balans te krijgen. Dit draagt bij aan een goede gezondheid. Het herstellen, verbeteren en behouden van dat balans is mijn uitgangspunt.

Ervaren personal trainer

Door vele jaren ervaring in de fitness heb ik een eigen visie opgebouwd. Eén belangrijk onderdeel daarvan is de persoonlijke aandacht voor de sporter. Sportscholen zijn voornamelijk gericht op het in beweging brengen en houden van de mens. Door alleen te focussen op het sporten, kan vermoeidheid toeslaan en heeft sporten een averechts en ontmoedigend effect. Als personal trainer in Almere leg ik een bredere focus op de gehele vitaliteit. Daarnaast is een personal trainer de ideale stok achter de deur, doordat je alleen op afspraak komt trainen.

Personal trainer Almere

Wanneer een personal trainer in Almere?

Wat zijn de mogelijkheden bij het kiezen voor een personal trainer in Almere bij Team Vitaal?

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en balans.
 • Small group training: geniet van vele voordelen die personal training biedt, maar dan in (een klein) groepsverband. Dat is niet alleen gezellig, maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan een small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen.

Personal Trainer in Almere voor jou!

Er zijn diverse redenen en mogelijkheden om een personal trainer in Almere in te schakelen. Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg gewoon fitter voelen? Zoals gezegd kun je dan natuurlijk naar een sportschool gaan. Maar daar kom je terecht in een massale en drukke omgeving, waar geen ruimte is voor persoonlijke aandacht. Vitaal met Wouter richt zich op het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.

Gratis kennismakingsgesprek

Om een personal training programma in Almere op te stellen, starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en behoeftes om de bijbehorende doelen te realiseren. Bij de kennismaking kunnen we een beeld krijgen van jouw huidige gezondheid. Hierdoor kunnen we vaststellen wat er nodig is om jouw plannen te verwezenlijken. Uiteindelijk besluiten we samen wat het beste bij jou past. Uiteraard is een kennismaking geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Plan gerust een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

Persoonlijk voedingsplan

Gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij een gezonde en vitale levensstijl. Afvallen en slanker worden, betekent niet dat je minder moet gaan eten. Door het eten van de juiste voedingstoffen krijgt je lichaam bouwstoffen binnen die nodig zijn om te kunnen functioneren, werken en sporten. Ook het herstel van je lichaam is erg belangrijk, zowel na een training als een revalidatie – en zelfs na een dag werken

Wat is gezonde voeding?

Het internet staat vol met diëten, trucs en manieren om te werken naar een gezond gewicht. Het zijn er zoveel dat we meestal niet meer weten waar we moeten beginnen. Wij richten ons, anders dan de internetprogramma’s, op de mogelijkheden en niet op wat niet mag. Veel voedingsproducten worden snel weggezet als ongezond, terwijl dat in jouw geval helemaal niet zo hoeft te zijn.

Personal training bij revalidatie

Ben je geblesseerd geraakt, of heb je een medische ingreep achter de rug en wil je weer op een gezonde manier herstellen? Ook dan is personal training in Almere mogelijk. Sterker nog; we adviseren je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een professional doe je tijdens het revalidatietraject gerichte oefeningen om de klachten te verminderen of weg te nemen. Personal Training bij revalidatie is erop gericht om tijdens je revalidatietraject niet achteruit te gaan, maar juist te verbeteren op het gebied van conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie.

Afspraak maken met Team Vitaal?

Spreekt sporten en bewegen met een personal trainer in Almere je aan? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website.

  Heb je vragen?