• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer in Almere

Meer resultaat

Al eerder naar een sportschool geweest, maar geen resultaat? Daar brengen wij graag verandering in. Een personal trainer is de ideale stok achter de deur. Doordat je alleen op afspraak komt trainen zeg je niet zomaar een training af. Daarnaast weten wij precies wat we doen en wat er nodig is om jouw doelstelling te halen. Dit resulteert in plezier en natuurlijk het behalen van jouw doelstelling!

Personal trainer Almere

Training, voeding en gedrag

Bij de begeleiding staat jouw persoonlijke doelstelling centraal. We werken samen aan jouw doelstelling met behulp van een op maat gemaakt training- en voedingsplan. De trainingen vinden plaats in een privé praktijk, waar je een warm en huiselijk gevoel zult ervaren. Je hebt een vaste trainer die persoonlijke aandacht heeft voor jou en je op je gemak stelt. Er zijn geen andere sporters aanwezig, omdat de focus niet gericht is op de massa. De praktijk is goed bereikbaar vanuit: AlmereBlaricumLarenMuidenMuiderbergWeespBussumHuizen en alles daartussen.

Ervaren personal trainer

Door vele jaren ervaring in de fitness heb ik een eigen visie opgebouwd. Eén belangrijk onderdeel daarvan is de persoonlijke aandacht voor de sporter. Sportscholen zijn voornamelijk gericht op het in beweging brengen en houden van de mens. Door alleen te focussen op het sporten, kan vermoeidheid toeslaan en heeft sporten een averechts en ontmoedigend effect. Als personal trainer in Almere leg ik een bredere focus op de gehele vitaliteit. Daarnaast is een personal trainer de ideale stok achter de deur, doordat je alleen op afspraak komt trainen.

Personal trainer Almere

Wanneer een personal trainer in Almere?

Wat zijn de mogelijkheden bij het kiezen voor een personal trainer in Almere bij Team Vitaal?

 • Personal Training: individuele training met een eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: wat is gezonde voeding? Ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en balans.
 • Small group training: geniet van vele voordelen die personal training biedt, maar dan in (een klein) groepsverband. Dat is niet alleen gezellig, maar scheelt ook in de kosten. Het fijne aan een small group training is dat je samen aan een persoonlijk doel werkt.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in samenwerking met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen.

Voedingsschema, duo personal training en vrij trainen

Op basis van de lichaamsmeting op de InBody maken wij een passende voedingsschema voor zeven dagen. Dit helpt jou om je persoonlijke doelstelling te behalen. Heb jij een vriend of vriendin die graag samen met jou aan zijn/haar vitaliteit wilt werken? Neem deze dan gratis mee! Tijdens de duo training heb je dezelfde voordelen als een personal training, maar dan samen met jou sportmaatje. Ook is het mogelijk om naast de personal training, één keer per week gratis vrij te trainen. Dit houdt in dat je zelfstandig met een trainingsschema aan de slag kan in de privé studio. Inschrijven hiervoor kan via de persoonlijke app.

Gratis kennismakingsgesprek

Om een personal training programma in Almere op te stellen, starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en behoeftes om de bijbehorende doelen te realiseren. Bij de kennismaking kunnen we een beeld krijgen van jouw huidige gezondheid. Hierdoor kunnen we vaststellen wat er nodig is om jouw plannen te verwezenlijken. Uiteindelijk besluiten we samen wat het beste bij jou past. Uiteraard is een kennismaking geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Plan gerust een afspraak in wanneer het jou uitkomt.

  Heb je vragen?