• Vaste begeleiders
 • Huiskamergevoel
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Multidisciplinair team
 • Multidisciplinair team
 • Gediplomeerd en gecertificeerd
 • Huiskamergevoel
 • Vaste begeleiders

Personal trainer in Almere

Sporten, goede voeding en herstel met personal trainer in Almere

Leer gezond te leven door het combineren van voldoende beweging, verantwoorde voeding en goed herstel onder begeleiding van een personal trainer in Almere. Vitaal met Wouter biedt je professionele begeleiding bij sporten en bewegen en helpt je om de beste versie van jezelf te worden door het behalen van gezamenlijk gestelde doelen. Iedereen is welkom om te komen trainen met de personal trainer in Almere van Vitaal met Wouter. Je personal trainer helpt je om de juiste inzichten toe te passen door sporten en bewegen te combineren met gezonde voeding en die op elkaar af te stemmen. Je personal trainer in Almere helpt je graag op weg naar een fitter en vitaler leven.

Personal trainer Almere

Missie van Vitaal met Wouter

De beste manier om op een gemakkelijke en gezonde manier op jouw ideale gewicht te komen, is door te streven naar geluk en vitaliteit, zodat een gezond evenwicht tussen lichaam en geest ontstaat. Dit wordt ook wel de holistische benadering genoemd.

Ervaren personal trainer

Wouter heeft door zijn vele jaren ervaring in de fitness een eigen visie op gezond bewegen opgebouwd. Persoonlijke aandacht voor de klant, de sporter, is daarvan het belangrijkste aspect. Omdat sportscholen voornamelijk gericht zijn op het in beweging brengen en houden van mensen, is dat niet voor iedereen geschikt. Mensen die zich graag fitter en vitaler willen voelen, hebben meer baat bij verantwoord sporten. Dat voorkomt overbelasting en oververmoeidheid, waardoor de animo snel wegebt. Als personal trainer in Almere leg ik de focus op het grotere persoonlijke plaatje, dus naast sporten ook op de gehele vitaliteit waardoor je lichamelijk en geestelijk beter gaat voelen.

Personal trainer Almere

Wanneer een personal trainer in Almere?

Wat zijn de mogelijkheden bij het kiezen voor een personal trainer in Almere bij Vitaal met Wouter?

 • Privé personal trainer: individuele training met je eigen coach. 1 sporter per afspraak in de ruimte.
 • Persoonlijk voedingsplan: ik help je met voeding om te werken naar een gezond gewicht en balans.
 • Small Group Training: met Small Group Training geniet je van vele voordelen die een personal trainer je biedt, maar dan in een kleine groep. Dat is niet alleen gezellig, maar scheelt ook in de kosten.
 • Training bij revalidatie: tijdens een revalidatietraject ga je gerichte oefeningen doen om klachten te verminderen of weg te nemen. Altijd in overleg met een fysiotherapeut bij klachten en doorverwijzingen

Personal Trainer in Almere voor jou!

Er zijn diverse redenen te bedenken om een personal trainer in Almere in te schakelen. Belangrijk is te bepalen wat jij wilt! Wil je bijvoorbeeld spiermassa opbouwen, afvallen, pijnvrij trainen, lichamelijke klachten verminderen óf je simpelweg gewoon lekkerder en fitter voelen? Je kunt hiervoor naar een sportschool gaan. Maar daar kom je terecht in een massale en drukke omgeving, waar persoonlijke aandacht lastig te krijgen is. Een personal trainer biedt je die aandacht wel! Bij Vitaal met Wouter werk je in je eigen tempo onder professionele begeleiding aan je persoonlijke doelen en haal je gegarandeerd het beste in jezelf naar boven.

Gratis kennismakingsgesprek en meet- & weegsessie

Om als personal trainer in Almere een persoonlijk trainingsprogramma op te stellen, doen we eerst een gratis kennismakingsgesprek met een meet- en weegsessie. We bespreken hierbij jouw wensen en doelen en de mogelijkheden om die te realiseren. Ook doen we een korte meet- & weegsessie om een beeld krijgen van je huidige gezondheid. Op basis daarvan besluiten we samen welke training het beste bij jou past. De kennismaking en een meet- en weegsessie zijn overigens geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Plan dus gerust een afspraak in bij Vitaal met Wouter.

Persoonlijk voedingsplan

Gezonde voeding is belangrijk voor een vitale levensstijl. Afvallen betekent namelijk niet dat je minder moet gaan eten. Integendeel: je lichaam heeft energie nodig om te kunnen werken, sporten en nadenken. Het eten van de juiste voedingsstoffen helpt daarbij. Goede voeding bevat namelijk de bouwstoffen die je nodig hebt om je lijf op de juiste manier te laten functioneren en te herstellen.

Wat is gezonde voeding?

Op het internet vind je vele diëten, trucs en wijsheden die vertellen hoe je moet werken aan een gezond gewicht. Maar dat is voor iedereen verschillend. Anders dan de internet verhalen richt je personal trainer van Vitaal met Wouter zich op wat je wel mag eten, en dus niet op wat je niet mag eten. Veel voedingsproducten worden snel weggezet als ongezond, terwijl dat in jouw geval helemaal niet zo hoeft te zijn. Daarom is sporten, bewegen en afvallen met een personal trainer in Almere leuk om te doen. Het werkt!

Personal training bij revalidatie

Ben je geblesseerd geraakt, of heb je een medische ingreep achter de rug en wil je weer op een gezonde manier herstellen? Ook dan is kiezen voor een personal trainer in Almere mogelijk. Sterker nog; we adviseren je om op deze manier aan je herstel te werken. In samenspraak met een fysiotherapeut professional doe je tijdens het revalidatietraject gerichte oefeningen om de klacht(en) te verminderen of weg te nemen. Je personal trainer helpt je om tijdens je revalidatietraject niet achteruit te gaan, maar juist te verbeteren op het gebied van conditie, spierkracht, stabiliteit, lichaamsgewicht en coördinatie.

Afspraak maken met Vitaal met Wouter?

Spreekt sporten en bewegen met een personal trainer in Almere je aan? Neem dan contact met ons op via 06 37 33 75 37, door te mailen naar info@vitaalmetwouter.nl, of door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website.

  Heb je vragen?