• Privé personal training
  • Samenwerking met een fysiotherapeut
  • Wouter is je vaste trainer
  • Gecertificeerd
  • Privé personal training
  • Samenwerking met een fysiotherapeut
  • Wouter is je vaste trainer
  • Gecertificeerd

Over Wouter

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding help ik je graag in je zoektocht naar een beter, vitaler leven.

Wie ben ik?

Aangenaam kennis met je te maken! Mijn naam Wouter Tiemens, en ik help mensen met het behalen van lichamelijke doelen. En iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen, is bij mij welkom dit te doen. Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding help ik je graag in je zoektocht naar een beter, vitaler leven.

DSC_5082-1024x683
DSC_5154-1024x681

Personal trainer

Als personal trainer begeleid ik mensen met uiteenlopende problematiek en doelen. Hierbij kan je denken aan: afvallen, het opbouwen van het uithoudingsvermogen, maar ook het verlichten van burn-outklachten, revalidatie, topsport voor kinderen, fitness voor mensen met een beperking en fitness voor ouderen. De begeleiding vindt individueel of in een groep plaats.

Mijn taak

Ik zie het als mijn taak om de eigen kracht van een persoon en diens omgeving te vergroten. Ik motiveer, informeer, adviseer en ondersteun elk mens om het beste uit zichzelf te halen. Mijn kracht is mijn nuchterheid, mijn relativeringsvermogen en het gemak waarmee ik met verschillende mensen werk. Ik kan me goed inleven in anderen en breng snel in kaart waarmee ik ze kan helpen.

DSC_5132-1024x681
omslag

FitFysiek

Ik ben de vaste personal trainer bij FitFysiek. Dit is een praktijk met behandelaars met verschillende expertises. Doordat het een kleine praktijk is (en blijft), kan er snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Hierdoor ontstaat er een uitstekende samenwerking, zodat er nog meer kwaliteit aangeboden kan worden. Tevens maken wij gebruik van professioneel fitness apparatuur van het merk Panatta Sport.

    Heb je vragen?