• Vaste begeleiders
  • Huiskamergevoel
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Multidisciplinair team
  • Multidisciplinair team
  • Gediplomeerd en gecertificeerd
  • Huiskamergevoel
  • Vaste begeleiders

Over ons

Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding helpen wij jou graag in je zoektocht naar een beter, vitaler leven.

Wie zijn wij?

Aangenaam kennis met je te maken! Mijn naam is Wouter Tiemens van Vitaal met Wouter. Ik werk samen met verschillende disciplines om de jou  de optimale zorg en begeleiding te kunnen bieden. En iedereen, in alle leeftijden en met allerlei doelstellingen, is bij ons welkom dit te doen. Door de juiste inzichten toe te passen en door beweging te combineren met gezonde voeding helpen wij jou graag in je zoektocht naar een beter, vitaler leven.

Vitaal met Wouter | personal trainer in Almere
DSC_5154-1024x681

Wat doen wij?

Wij begeleiden mensen met uiteenlopende problematiek en doelen. Hierbij kan je denken aan: afvallen, het opbouwen van het uithoudingsvermogen, maar ook het verlichten van burn-outklachten, revalidatie, fitness voor mensen met een beperking en fitness voor ouderen. De begeleiding vindt individueel of in een groep plaats.

Onze taak

Wij zien het als onze taak om de eigen kracht van een persoon en diens omgeving te vergroten. Wij motiveren, informeren, adviseren en ondersteunen elk mens om het beste uit zichzelf te halen. Onze kracht is onze nuchterheid, relativeringsvermogen en het gemak waarmee wij met verschillende mensen werken. Wij kunnen ons me goed inleven in anderen en brengeen snel in kaart waarmee wij ze kunnen helpen.

IMG_8468 (1)
Voorkant bedrijfspand

Vitaal met Wouter

Vitaal met Wouter is een praktijk met behandelaars met verschillende expertises op het gebied van beweging, voeding, coaching en fysiotherapie. Doordat het een kleine praktijk is (en blijft), kan er snel en duidelijk worden gecommuniceerd. Hierdoor ontstaat er een uitstekende samenwerking, zodat er nog meer kwaliteit aangeboden kan worden in een prettige en veilige omgeving. Tevens maken wij gebruik van professioneel fitness apparatuur van het merk Panatta Sport en Life Fitness.
Wij zijn goed bereikbaar vanuit: Almere, Blaricum, Laren, Muiden, Muiderberg, Weesp, Bussum, Huizen en alles daartussen.

    Heb je vragen?